Facebook-øvelse i kveld

Hei alle sammen, se epost fra Petra i går kveld om gjennomføring av kveldens øvelse ved bruk av korets lukkede Facebookgruppe. I denne anledningen vil jeg orientere om at det første styret og Petra vurdere da vi måtte avlyse den første vanlige øvelsene var bruk av zoom eller skype som alternativ. Dette gikk vi bort fra fordi vi er så veldig mange i koret, og så at det ville by på problemer med å få til en synkron øvelse. Vi vet også at mange medlemmer ikke har denne muligheten rent teknisk sett med utstyr hjemme. Til første avlyste øvelse laget Petra som et alternativ mange videoer for hjemmeøving som er tilgjengelig for alle på hjemmesiden vår. Jeg håper at dere har benyttet disse til hjemmeøving.

Som et nytt tiltak prøver vi nå felles øvelse på vår lukkede Facebookgruppe selv om ikke alle medlemmene våre er med i der. Pr i dag mener vi dette er den beste løsningen vi kan få til slik situasjonen er. Til dere medlemmer som fortsatt ikke er medlem i korets facebookgruppe men har lyst til å være med der nå så kan dere finne siden vår på denne lenken, og be om å bli medlem. Alternativt kan dere kontakte Jorunn Beate så vil hun bistå. Alternativ er å finne siden og be om medlemskap den veien.

Vel møtt til kveldens første livestreeming av øvelsen via Facebook, det blir spennende.

mvh Ingrid