God jul

Kjære alle sammen,

Tusen takk for nok et fint og innholdsrikt år. Tenk hva vi har fått oppleve dette året; vi har deltatt på 7 konserter, opplevd Praha, fremført god kormusikk, og blitt kjent med nye medlemmer. I tillegg har vi hatt fine dager på øvelser dette året. Det er hyggelig å se at alle bidrar med sitt, og også bidrar gjerne mer hvis man har anledning til det. Det er også gledelig å se at vi har et jevnt tilsig av nye medlemmer. Velkommen en gang til, til alle dere nye.

Jeg vil takke styret; Catrine, Tone, Tale og Silje Marie for en veldig god innsats og samarbeid i det året som har gått. I tillegg har også varaene våre Synne og Magnhild bidratt en del i år, de har hatt mulighet til å bidra inn i ulike styreoppgaver, og det setter vi pris på.

Videre sender jeg en stor takk til Petra for et utrolig godt samarbeid i det året som har gått. Det er en fryd å samarbeide med deg, og vi er så takknemlige for at du er dirigenten vår.

Vi har ikke alle datoene klare for våren enda, men kalenderen på hjemmesiden og i Choirmate blir oppdatert fortløpende.

Når et nytt semester nærmer seg så vil jeg bare minne om artikkel 3.3 og 3.4 i vedtektene våre;

• Kontingenten på 1000 kr forfaller 15.januar
  • Innvilget permisjon gir fritak for kontingent, med mindre kontingenten har forfalt.
  • Utmelding skjer skriftlig til koret ved leder, og må sendes før semesterstart for å gi kontingentfritak

Nytt semester starter 2.januar. Tirsdag 9.januar blir det øvelse med kaffespleis. I tillegg ser vi på muligheten for en ekstraøvelse i løpet av januar.

De siste par ukene har vi også sendt ut to google linker;

• Vi har lansert vårt eget handlenett, som skal være stort nok til både noteperm, vannflaske og litt til. I tillegg til at den skal være god å ha på skuldra. Mer informasjon om handlnettet finner dere her. Svarfrist er 26.desember pga leveringstiden opp mot Røros. Mer informasjon finner dere her
  • Påmelding til «Så som i himmelen»-forestillingen på teateret. Mer informasjon finner dere her. Påmeldingsfrist er 15.januar. Vi har også sagt til de som har spurt, at hvis man har lyst å ta med seg en partner, så meld også på partneren. Koret har reservert 40 plasser, og hvis det ikke er 40 medlemmer som melder seg på, så er det mulig at de resterende plassene kan gå til partnere som er meldt på. Vi tar da først til mølla prinsippet, og gir plassene til de som er registrert først osv. Mer informasjon finner dere her

Vi oppdaterer jevnlig informasjon om Rørosturen på denne siden. I tillegg vil det komme en egen epost om pris per reisende for buss i løpet av et par dager. Rørosinformasjon finner dere her.

Vår eminente valgkomite Else og Ingrid J intensiverer arbeidet sitt når vi går inn i 2024, jeg håper alle som blir kontaktet av de tar de imot med åpne armer. Årsmøtet er satt til 12.mars.

Men før det, så tar vi juleferie. Hvis det er noe, så ikke nøl med å ta kontakt med noen av oss i styret.

Ønsker dere alle en riktig god jul, og et godt nytt år. Jeg håper dere får en veldig fin juleferie hvor dere får ladet batteriene.

Med vennlig hilsen, Jorunn Beate