God sommer

0
194

Hei 

Styret vil benytte anledningen til å takke alle for et fint vårsemester. Et semester som ble kontrastfylt, hvor vi startet å med å kansellere øvelser, fortsatte med gruppeinndelinger, og så holde avstand, og frem til vi sist tirsdag, satt med den avstanden vi fant komfortabel. 

Vi har utrettet mye, og kan klappe oss selv på skuldra. Vi har hatt jevnt oppmøte på øvelsene, og jeg gleder meg allerede til august hvor jeg håper vi får se enda flere på øvelsene igjen, og også kanskje noen av dere som ikke har deltatt så mye de siste årene, dere er savnet, og vi håper dere har lyst å  komme tilbake til oss til høsten. 

Følg gjerne med på kor-kalenderen og hjemmesiden i løpet av sommeren. For selv om det er sommerferie fra korøvelsene, så skal styret i gang med å planlegge det neste året. . Første øvelse i høst blir tirsdag 23.august kl. 19.30 på Byåsen skole. 

Tusen takk til alle dere som møter opp på øvelsene hver uke, som viser engasjement ved å stille spørsmål, ta på dere ulike verv, legger inn noter i Musescore , arrangerer kaffespleis, og ikke minst, tusen takk til Petra, som inspirerer oss til å yte det beste vi kan. Vi er utrolig heldige som har deg som vår dirigent!

Helt til slutt har vi valgt å sitere Maria, som i en artikel i Ballade ble spurt om hva Landsfestival for kor var for henne. Svaret hennes oppsummerer ikke bare å delta på festivalen, men også det å synge i kor synes jeg: 

«Det er å være i korbobla: Å synge for å holde seg varm mens man venter foran Nidarosdomen eller når man er på Sangerkroa. Det er det sosiale, det å kjenne på fellesskapet. Det å bli inspirert av andre kor. Det å bli kjent med folk i uformelle settinger, og det å møte igjen gamle sangervenner, sier hun med et stort smil».

Ønsker dere alle en riktig god sommer!

Med vennlig hilsen fra Styret

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.