God sommer!

Kjære alle sammen,

Styret og Petra har kommet frem til at årets sommeravslutning dessverre ikke kan la seg gjennomføre med nåværende smittevernregler. Vi må derfor si at Byåsen sangkor nå har tatt seg en velfortjent sommerferie.

Tusen takk til alle dere medlemmer som har holdt ut med strenge smittevernregler, ulike øvings-lokaler/tidspunkt og grupper. Vårsemesteret 2021 går inn i historieboken som det semesteret hvor hele koret aldri fikk øve samtidig, jeg håper vi slipper et slikt semester igjen. Vi har hatt et stabilt medlemstall, og jeg håper dere som ikke har møtt på korøvelsene i vår, har hatt en fin vår. Vi gleder oss til å synge med dere igjen. Ved inngangen til sommerferien, så er det 2 medlemmer som har valgt å slutte av ulike grunner. Vi har ledig plass i koret, og jeg håper dere alle kan bruke jungeltelegrafen for å spre dette.

Styret har allerede begynt å planlegge høsten. Følg med på kalenderen vår for siste nytt. Allerede nå kan dere finne dato fro oppstart (17.august), høstfest (30.oktober) og forhåpentligvis adventskonsert i Ilen kirke (28.11). I løpet av sommeren vil vi også få datoer for vår/høstkonsert, og adventskonsert i Byåsen kirke. I tillegg håper vi på seminarhelg. Som dere skjønner, vi krysser fingrene for et normalt høstsemester.

Tusen takk for innsatsen til alle medlemmene som tredde av ulike verv etter årets årsmøte. Og tusen takk for innsatsen til dere som nå har verv. Vi har fått ny stemmekontakt i både alt- og soprangruppa, i tillegg har det blitt nye fjes i både valgkomiteen, arrangementskomiteen, styret og musikkutvalget. Vi har også fått ny noteforvalter og lydansvarlig. Tusen takk til Ingrid, for hennes år som leder i koret (og før den tid; kasserer), vi setter så stor pris på tiden og engasjementet du legger ned for koret.

Den som fortjener en stor hyllest er Petra, vi er utrolig takknemlig for den fantastiske innsatsen du alltid har. Dette semesteret har vært utfordrende med korøvelser med en del ukjente variabler. Til tider har vi jo vært nesten 2-3 kor, øvingslokalet har variert, og tillegg en mengde ulike smittevernregler å forholde seg til. Vi hadde i det lengste håpet vi kunne ha konsert nå før sommeren, men vi får utsette denne til høsten. Vi setter stor pris på deg Petra, vi er heldige som har deg som dirigent.

I tiden som kommer, så vet jeg Facebook kommer til å minne meg om ulike turer vi har hatt, og jeg tror ikke jeg er den eneste som har fått og får slike påminnelser. Vi får leve på de gode minnene frem til vi igjen kan sette oss i en buss, og samle nye gode korminner.

God sommer ønskes dere alle, jeg håper dere får en nydelig sommer. Så sees vi igjen i august!

Med vennlig hilsen, Jorunn Beate