Hjemmeøvinger i karantenetiden

Som Petra orienterte oss alle før helgen har hun i samarbeid med oss i styret lagt en plan for hvordan vi best mulig kan holde vedlike og jobbe med nytt stoff hver for oss hjemme. Vi drøftet ulike muligheter, blant de var et alternativ å benytte korets lukkede Facebookside aktivt, men vi vet at ikke alle medlemmene er med der, så dette gikk vi bort fra med en gang. Det er viktig for oss at det vi nå presenterer skal være tilgjengelig for alle, og nå har vi landet på en løsning vi håper vil fungere. Ingri og Jorunn Beate har i helgen jobbet med å lage en helt ny medlemsside på korets hjemmeside, som er beskyttet bak det vanlige passordet vi har. Her vil Petra legge ut videoopptak hun spiller inn for bruk til hjemmeøving utover våren, på det nye stoffet vi jobber med nå. Denne siden er laget slik at alle medlemmene skal kunne legge inn kommentarer og spørsmål, som Petra eller hvem som helst andre i koret kan besvare. Vi har testet denne løsningen nå i helgen. Vår plan er at Petra vil tilgjengelig for å svare på spørsmål på denne siden på tirsdager i vanlig øvingstid, så får vi se hvordan dette fungerer. Er i da mange som øver samtidig på vanlig tid kan dette være et godt verktøy for oss nå.

Så vil jeg orientere om at vi nå omsider fått løst problemet med “siste nytt” fra hjemmesiden vår. Dette fungerer slik at det postes her samtidig også sendes i epost til alle. Fordelen er at man nå igjen slipper å lete gjennom epostene sine etter siste meldinger fra koret. Man kan da bare gå inn på hjemmesiden, så ligger meldingen der under “siste nytt”. Denne løsningen har ikke fungert som den skulle på et års tid.

Jeg retter en stor takk til Ingri og Jorunn Beate som har jobbet med å gjøre klart hjemmesiden vår til videoøvinger og fått rettet på “siste nytt” nå i helgen. Når første video er klar fra Petra i morgen vil det bli sendt en epost til alle som forklarer hvordan dette fungerer. Vi tester det ut og evaluerer etter de første ukenes bruk.

Til sist vil jeg bare orientere om at jeg nå har meldt på de som ønsker å delta på konserter og seminarer på Landsfestivalen utover det programmet vi selv skal synge på. Vi får håpe på det beste utover våren, at vi holder oss friske og holder humøret oppe. Ta vare på deg selv og dine nærmeste utover våren. Påmeldingen på landsfestivalen fordeler seg slik:

Musikalsk byvandring torsdag: 6

Festforestilling fredag kl 21: 10