Juleavslutning og medlemsmøte tirsdag den 13. desember

Etter en herlig opplevelse på adventskonserten avslutter vi et innholdsrikt korsemester med juleavslutning og medlemsmøte på Byåsen skole tirsdag 13. desember kl. 19.30. Vi starter med et medlemsmøte/informasjonsmøte der styret informerer om den nye appen ChoirMate. Vi ber om at dere på forhånd laster ned appen slik at dere kan følge med under demonstrasjonen av appen. Appen finnes ved å trykke på lenken under via en mobiltelefon eller et nettbrett:

Styret kan også hjelpe til med å laste ned appen dersom noen medlemmer ønsker bistand, og det vil bli anledning til å spørre spørsmål om appen.

Etterpå tar vi juleavslutning i form av kurvfest, der alle tar med noe til et felles koldtbord. Det kan f.eks. være brød, frukt, grønt, hvetebakst, pålegg eller kaker. Tenk på at alle har med noe, så mengden trenger ikke å være så stor. Ta også med kald drikke om du ønsker annet enn vann. Arrangementskomiteen ordner vann til te og kaffe.

Vi ber at disse personene tar med loddpremie til juleavslutningen:

Bass: Ole Aksel Sivertsen

Alter: Hege Therese Bell, Anne Berg, Eli Bjerkan, Susan Boyd, Jorunn Sagsletten Foss, Eva Hammervik, Magnhild Hennum, Lisbeth Jahren, Randi Solli, Else Marie Sørli, Liv Trang og Tone Valla

Sopraner:  Linda Lysholm, Liv Mogstad Strickert og Hilde Lysvand.