Oppgaver til kaffespleis tirsdag 17. januar

Tirsdag 17. januar har vi årets første kaffespleis, som vanlig på slutten av øvelsen. Oppgavelisten er «nullstilt» ved nyttår. Det kan bety at noen som hadde oppgaver i november-desember, allerede nå får en ny oppgave. Så rullerer vi mellom alle medlemmene på nytt.

Vi ber at disse medlemmene tar med frukt, påsmurt eller kake til kaffen: Stein Almo, Hege Therese Bell, Anne Berg, Susan Boyd og Eirik Einum.

Vi ber at disse medlemmene tar med premie til loddtrekningen: Astrid Brustad, Even Einum, Ingri Furuly Eriksen, Regina Fischer, Jorunn Beate Foss, Jorunn Randi Sagsletten Foss, Sylvi Gran, Jonas Grenvik, Hallgeir Hagen og Ingrid Stina Halmø.

Vi ber at alle tar med egen kopp, for å redusere bruken av engangskopper. Arrangementskomitéen stiller med varmtvann, teposer og pulverkaffe.

Vennligst send en e-post til Jonas hvis du ikke har anledning til å ta med denne gangen.

Hilsen arrangementskomitéen