Velkommen til høstens første øvelse – 24.8 kl. 19.30 – 22.00

0
192

Det er med glede vi i styret og Petra kan ønske velkommen til høstens første øvelse. Vi må leve med noen restriksjoner en stund til, men vi håper vi kan samle hele koret for første gang siden høsten 2020. Dette avhenger av hvor mange som melder seg på øvelsen, og også at dere er flink (noe jeg vet dere er) til å overholde de smittevernreglene som vi må forholde oss til. Vi må fremdeles ta påmelding til øvelsene, og dere må vente utenfor hovedinngangen til skolen, noen fra styret vil så hente dere stemmevis. Silje Marie vil sende ut påminnelse om smittevernreglene på mandagskveldene.

Parkering:

Merk at parkeringsplassen har en innkjøring og en annen utkjøring. Styret hadde styremøte i går, og nesten samtlige kjørte feil, så lær av våre feil;-) Kommer dere fra Byåsenveien, så er første vei inn til parkeringsplassen innkjøring forbudt. Jeg har prøvd å markere på kartet med piler.

Oppmøte

Oppmøte er kl. 19.30 ved hovedinngangen til Åsveien skole. Hovedinngangen er markert med et kryss på nevnte kart. Dere vil bli hentet av noen av styret når det er deres tur å gå inn, møt derfor presist.

Nye medlemmer

Hvis dere kjenner noen som har lyst å begynne i koret vårt, så be de om å sende epost til dirigent@byasensangkor.no og leder@byasensangkor.no . Ingen nye kan møte opp på øvelsene uten en avtale med Petra eller meg. Så vær så snill, hjelp oss å overholde denne regelen. Vi vil komme til og reklamere for at vi trenger nye herrestemmer og 1.sopraner. Del gjerne på Facebook, når vi har gjort klar annonsen. Mer informasjon vil bli gitt på neste øvelse.

Tips

En del må sitte i tilsvarende trapp som det er på Byåsen skole, ønsker dere å sitte på noe mykt, så ta med dere ei pute.

Har dere spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt. Gleder oss til å se dere!

Med vennlig hilsen, Jorunn Beate

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.