Velkommen til høstens første øvelse, tirsdag 23.8 kl. 19.30

2
160

Hei,

Jeg håper dere har hatt en fin sommer, og har fått ladet alle batterier opp.

Høstens første øvelse er tirsdag 23.8 kl. 19.30 i amfiet på Byåsen skole. Som før, så møter vi opp utenfor i skolegården, og går inn i samlet flokk når orkesteret er ferdig.

Kjenner dere noen som kunne tenkt seg å begynne i kor, så be de ta kontakt med leder@byasensangkor.no slik at vi får avtalt prøvesang med de. Avtale må være på plass før de kommer på første øvelse, slik at vi får en god gjennomføring av prøvesyngingen.

Til de av dere som har hatt permisjon eller ikke har møtt opp på øvelsene en stund, vi håper dere igjen har lyst å bli med på øvelsene. Minner om korets vedtekter som sier at søknad om permisjon sendes til koret ved leder. Permisjon kan gis for maks to semester på rad. Innvilget permisjon gir fritak for kontingent, med mindre kontingenten har forfalt. Frist for å betale kontingenten er 1.september.

Før sommeren sendte styret ut informasjon og påmelding til Kor i kulturnatten – konserten 16.september. Koret ble ikke meldt på denne konserten på grunn av for få påmeldte / for få respondenter. Vi ser frem til en innholdsrik høst, og håper vi sammen kan få en høst fylt med korglede og gode korsangopplevelser.

Nyt de neste par ukene av fortsatt korsommerferie.

Med vennlig hilsen, Styret.

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.