Velkommen til nytt korsemester

0
196

Jeg håper alle har hatt en god sommer tross restriksjoner vedrørende korona. Vi hadde i vår en veldig omflakkende tilværelse som kor, og jeg håper at vi i høst nå kan få litt mer stabile forhold. Vil gjerne takke dere alle for all tålmodighet og evnen til omstilling som dere viste oss. Jeg er veldig glad for at vi klarte å gjennomføre så mange øvelser som vi faktisk gjorde.  

Nytt lokale

Som Petra nevnte i sin epost tidligere i sommer, så har vi siden mai sett på nytt øvingslokale til koret. Jeg vil takke styret, med Frank og Randi i spissen som har satt av tid til dette.  Kulturskolen varslet i juni økt behov for kulturbygget, og vi måtte derfor ut på leting. Nytt lokale fant vi på Byåsen, og hos Åsveien skole.  Vi tror det blir en bra forandring, og vi håper vi finner oss godt til rette.

Oppstart høstsemester

Vi fikk bekreftet først i dag (torsdag 12.8) at vi hadde sikret oss lokalene i Åsveien skole. Høsten starter med smittevernregler, hvor vi kan være maks 30 korister i en gruppe. Flere grupper kan øve i samme lokale med krav til avstand. Avstandskrav innad i ei gruppe mellom hver korist er 1 meter til siden og anbefalt 1.5 m fremover. På bakgrunn av sen avklaring fra skolen, og smittevernregler, så har styret og Petra i dag bestemt at høstens første øvelse blir tirsdag 24.august. Da får styret og Petra tid å planlegge gjennomføring av øvelser med de gjeldende restriksjoner i det nye lokalet. Vi tror at jo bedre forberedt vi er, jo bedre opplevelse vil hele koret få av det nye lokalet.

Det vil i neste uke bli sendt ut påmelding til øvelsen 24.8, samt informasjon om oppmøte osv.

Korseminar 3.-4. september

Korseminaret finner sted i kulturbygget ved Byåsen skole. Korkalenderen er oppdatert, og mer informasjon om korseminaret vil komme.

Repertoar

Petra vil sende ut egen epost vedrørende repertoar for høsten.

Permisjon

Minner om permisjonsreglene for koret. Søknad om permisjon sendes leder. Permisjon kan gis for maks to semester på rad. Innvilget permisjon gir fritak for kontingent, med mindre kontingenten har forfalt.

Kontingent

Kontingenten forfaller 1.september. Nye sangere har kontingentfritak det semesteret man melder seg inn.

Ønsker du (noe jeg ikke håper) å melde deg ut av koret, så må det skje skriftlig til koret ved leder, og må sendes før semesterstart for å gi kontingentfritak.

Annet

Er det noe du vil snakke med meg om angående medlemskap eller andre ting, så send meg epost eller ring meg. Det er ikke sikkert jeg kan ta telefonen på dagtid, men jeg ringer tilbake når jeg har mulighet til det.

Jeg håper høsten viser seg fra sin beste side, og at vi alle kan møtes i høst. Jeg gleder meg til å få lov og synge med dere alle igjen!

Vennlig hilsen,

Jorunn Beate

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.