Innbetalinger til koret

Kontonummer 4200 30 36205

Vippskode: 88206

Husk alltid å merke betalingen med  medlemmets navn og hva betalingen gjelder for. Småbeløp kan innbetales ved Vipps, men fordi koret må betale 2,5% i transaksjonsgebyr kan ikke kontingent og store utlegg koret har på vegne av medlemmer betales med Vipps.

Kontingent (IKKE Vipps)

Medlemskontingent kr 800,- per semester – Betales innen 15. januar og 1. september. Det semester man tas opp som nytt medlem er kontingentfri.

Noter (Vipps ok)

• Vår 2019: Faurès Requiem  kr 175,-
  • Vår 2019: Vivaldis Gloria     kr 150,-
  • Vår 2019: Nidelven, Dona Nobis Pacem, Gloria (H. Sommero) og We will rock you. Pris samlet: kr 170,-
  • Tidligere utdelt
    • Letters from Ireland kr 100,-
    • Vivaldi, Gloria kr 150,-
    • Brahms, Ein Deuches Requiem kr 150,-
    • Ronja, Disney Medley, Les. Miserable og  Polarekspressen, pris pr stk  kr 70,-
    • Down to the sacred wave, Lilla Skara og Duvemåla hage Pris samlet:  kr 160,-
    • Ljusa kveller om våren, Var hør vi hemma, Pris samlet: kr 120

Uniform (Vipps ok)

Som uniform benytter vi skjerf for damer og slips for herrer, i kombinasjon med svarte klær. Uniform betales når man får den utdelt. Ok med Vipps.

• Damer  – 2 x silkeskjerf    kr 450,- (grønn kr 150,- og rød kr 300,-)
    Herrer –  2 x silkeslips      kr 450,- (225 pr stk)

Vårantrekk:   Grønt skjerf/ lilla slips

Høstantrekk: Rødt skjerf/ rødt slips

Refusjon av utlegg

Alle som har lagt ut penger for koret skal benytte vedlagte skjema for å få utgiftene refundert. Kvittering må alltid leveres sammen med signert skjema. Dette kan leveres på øving, eller du kan scanne inn skjema og kvitteringer og sende det på epost til kasserer@byasensangkor.no.

Refusjon av utlegg