Høst 2018: Novemberstemning


 

Byåsen sangkor ønsker velkommen til konserten «Novemberstemning» i Frimurerlogen 8. november!

Gjester på konserten er det prisbelønte damekoret Embla, med Norunn Illevold Giske som sin dirigent. Are Hembre, kjent for sin vakre og uttrykksfulle tenorstemme vil sammen med pianist Trond Hustad være solist med Byåsen sangkor, og den allsidige jazzsaksofonisten John Pål Inderberg farger det hele med sine improvisasjoner.

Programmet for konserten vil ha et stort musikalsk spenn, og er lagt opp rundt tematikken i musikalen «Kristina från Duvemåla»; – menneskets søken etter et godt liv og en meningsfull tilværelse for seg og sine kjære. I konsertens siste del framfører Byåsen sangkor med solister og musikere et utdrag fra denne musikalen, skrevet av Benny Andersson og Björn Ulväeus, basert på Vilhelm Mobergs roman «Utvandrerna».

Velkommen til konsert i Frimurerlogen med mye vakker korsang i et variert musikalsk språk, flotte solister og musikere som formidler musikk og tekster som varmer og vekker i en mørk novemberkveld. Frimurerlogen åpner dørene til baren en time før konsert, altså 18.30.

Billetter selges i døra, og via kormedlemmene, i tillegg til Hoopla: https://frimurerlogen-novemberstemning.hoopla.no/sales/4072831465

Vi har fått støtte fra følgende

Trondheim kommune.
Varmbo
Coop Prix
Byåsen Butikksenter


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.