Praha 04.05.23 – 08.05.23

Oppdatert 19/10/2022

Her er foreløpig program og informasjon

Hvem drar?

Vi er 49 sangere som er meldt på, disse fordeler seg slik:

• Sopran: 18
  • Tenor: 6
  • Alt: 16
  • Bass: 9

Enkeltrom/Dobbeltrom:

• Vi har fått bekreftet at alle som ønsker enkeltrom ser ut til å få dette.
  • Vi vil samle inn informasjon om hvem som ønsker å dele rom senere, men start allerede nå og avtal mellom dere selv.

Flyreisen:

• 4 mai 2023:
    • Trondheim TRD – Oslo OSL 0800 – 0855
    • Oslo OSL – Praha PRG 1010 – 1210
  • 8 mai 2023:
    • Praha PRG – Oslo OSL 1250 – 1450
    • Oslo OSL – Trondheim TRD 1620 – 1715
  • Vi reiser som et kor tur/retur, det vil derfor kun bli mulighet til å melde seg på hele turen inkludert flyreisen.
  • Enhver regel har et unntak: Styret vil vurdere å akseptere særskilte unntak i tilfeller det er en jobbreise som er umulig å flytte på, da prøver vi å finne en løsning for den enkelte

Bindende påmelding:

• Påmeldingen er bindende, ved avmelding frem til 1.4 vil depositum gå tapt.
  • Ved avmelding etter 1.4 må hele beløpet betales.
  • Ca 1 måned før reisen starter vil TM Resor sammen med styret gå igjennom en situasjonsrapport i forhold til Covid. TM Resor har bekreftet at vi får tilbakebetalt hvis turen blir kanselert pga Covid-situasjonen/råd fra myndighetene i Norge, Sverige og i Tsjekkia. Det samme gjelder også hvis situasjonen i Ukraina tilspisser seg, og myndighetene fraråder reiser til Tsjekkia.
  • Hvis dere melder dere på, og dere blir syke, må beskjed om dette gies til TM Resor i forkant av reisen, slik at de kan utstede attest til forsikringsselskapet til den enkelte.

Hva koster det?

• Pris pr person i dobbeltrom (4 netter): NOK 8 784
  • Pris pr person i enkeltrom (4 netter): NOK 10 580
  • Pris pr person inkluderer reise t/r og opphold iht informasjon gitt på epost/hjemmeside. (Endelig pris avklares etter årsmøtet da styret fremmer forslag om reisestøtte på kr 800 pr påmeldte medlem).
  • Depositum på kr 1000,- må betales innen 13.oktober.  Ved avmelding etter dette vil ikke depositum bli refundert. Kontonummer 4200 30 36205 (Vipps kan ikke brukes)
  • TM Resor har og gitt beskjed om følgende: Vi reserverar oss för pris- och tidsändringar utom vår kontroll samt ändringar i valutakursen. Vi reserverar oss också för turist- och hotellskatter som skall betalas på plats.
  • I tillegg til den prisen som er oppgitt er det måltidene og eventuelle inngang/aktiviteter som kommer i tillegg, som er frivillige å delta på. Tidligere turer har koret av og til sponset en middag, men dette er noe vi må komme tilbake til, og det blir ikke vedtatt før eventuelt etter årsmøtet i 2023.
  • Som nevnt tidligere:  Endelig pris avklares etter årsmøtet da styret fremmer forslag om reisestøtte på kr 800 pr påmeldte medlem
  • Betalingsfrist for depositum er 13.oktober
  • Neste betalingsfrist vil jeg anta bli i mars 2023 etter årsmøte. Dette kommer vi tilbake til.

Torsdag 4.mai:

Flyreisen:

Kl. 08.30: Trondheim – Praha via Oslo med Norwegian. Inkludert er flyplassavgifter, bagasje og innsjekkingsavgifter. Måltider om bord er i henhold til flyselskapets normer.

Kl. 12.10: Ankomst Praha.

Busstransport: Busstransfer med guide fra flyplassen til hotellet i Praha tur/retur. Når vi ankommer Praha vil vi få en guidet tur rundt i byen.

Hotell: Ramada Prague City Centre

Fredag 5.mai:

Frokost på hotellet

Kl. 12: Øvelse i prel.St. Nicholauskirken

Kl. 13: Konsert i prel. St. Nicholauskirken (Konserten er sammen med et annet kor, hvert kor har 30 min)

Fri resten av dagen og kvelden.

Lørdag 6.mai:

Frokost på hotellet

På ettermiddagen vil det bli øvelse sammen med resterende kor som skal synge Mozarts Requiem

Søndag: 7.mai:

Frokost på hotellet:

Kl. 15 Forberedelse til konsert

Kl. 18 Mozart Requiem konsert i Church of St. Salvator/Kostel sv Salvátora

Kl. 20 Middag med de andre korene, 3 rettersmeny, drikke a la carte

Mandag 8.mai:

Frokost på hotellet og utsjekk

Kl. 10: Busstransfer fra hotellet til flyplassen

Kl. 12.50 Flyreise fra Praha mot Trondheim, via Oslo med Norwegian

Kl. 17.15 Ankommer vi Trondheim.

Eventuelle tilleggskostnader:

• Avbestillingsforsikring må hver enkelt tegne selv hvis ønskelig
  • Operabilletter, entréer, øvrige måltider etc kommer i tillegg. Mer informasjon kommer senere.