Byåsen sangkor er et blandakor som øver hver tirsdag, til vanlig i kulturbygget på Byåsen skole. På grunn av koronasituasjonen, så har vi våren 2021 hatt en blanding av digitale øvelser, øvelser i friluft, og innendørs. Koret er medlem i Norsk Sangerforum. Vi er et stort kor, med 65 medlemmer fordelt på 25 sopraner, 23 alter,  7 tenorer og 10 basser.

Vårens repertoar var en blanding av nytt og gammelt, blant annet Disney Movie Magic- Medley, og ikke minst Mozarts Requiem.

Vi vurderer opptak av nye medlemmer ved begynnelsen av hvert semester. Ønsker du å prøvesynge så sender du en epost til leder@byasensangkor.no, for å avtale dag for prøvesang.

Ps! Kjenner du en tenor eller bass, så tips han gjerne om oss.