Byåsen sangkor er et blandakor som øver hver tirsdag, i kulturbygget på Byåsen skole. Koret er medlem i Norsk Sangerforum. Vi er et stort kor, med 68 medlemmer fordelt på 26 sopraner, 23 alter, 8 tenorer og 11 basser.

Vi var godt i gang med koråret 2020, hvor koret skulle bryne seg på nye musikalske utfordringer og konserter. På grunn av Kornoaviruset brakte med seg en ny hverdag, så gikk alle våre øvelser i perioden 17.3 og 28.4 digitalt. Fra og med 4.5 begynte koret så smått og møtes igjen i Metodistkirken. Fra og med tirsdag 19.5 er koret tilbake på Byåsen med øvelser. På grunn av restriksjoner og sikkerheten til våre korister og til vår dirigent, er det bestemt at koret deles inn i 2 grupper frem til sommeren. I tillegg streames øvelsene til de av våre medlemmer som ikke deltar på gruppeøvelsene. Vi gleder oss til hele koret kan møtes igjen.

Vår tradisjonelle vårkonsert er blitt utsatt til høsten, og vi håper den lar seg gjennomføre i år.

Vi vurderer opptak av nye medlemmer ved begynnelsen av hvert semester. Ønsker du å prøvesynge så sender du en epost til leder@byasensangkor.no, for å avtale dag for prøvesang.

Ps! Kjenner du en tenor eller bass, så tips han gjerne om oss.