Byåsen sangkor er et blandakor som øver hver tirsdag, i kulturbygget på Byåsen skole. Koret er medlem i Norsk Sangerforum. Vi er et stort kor, med 70 medlemmer fordelt på 28 sopraner, 23 alter, 8 tenorer og 11 basser.

Høsten 2019 har vært full av spennende aktiviteter. Vi holdt konsert i Vår Frue kirke 20 september hvor vi viste fram hva vi tok med oss til Toscana ved vår deltakelse på 8th International choir festival 2-6 oktober.  Søndag 1 desember deltar vi på Adventskonsert i Ilen kirke, og tirsdag 10. desember holder vi vår egen faste adventskonsert med korkafe i Byåsen kirke. Velkommen.

Vi vurderer opptak av nye medlemmer ved begynnelsen av hvert semester. Ønsker du å prøvesynge så sender du en epost til leder@byasensangkor.no, for å avtale dag for prøvesang. For høstsemesteret 2019 tar koret fortrinnsvis inn nye tenorer og basser, men sopraner og alter er  likevel velkommen for prøvesang.

Ps! Kjenner du en tenor eller bass, så tips han gjerne om oss.