Byåsen sangkor er et blandakor som øver hver tirsdag fra 19.30 til 22.00 på Åsveien skole. Koret er medlem i Norges Korforbund. Vi er et stort kor, med 70 medlemmer.

Vi har et stort spenn i repertoar; kirkemusikk, musikal, pop, folkemusikk. Vi håper vi snart kan dra på festival igjen et sted i Europa for å synge Mozarts Requiem.

Vi vurderer opptak av nye medlemmer ved begynnelsen av hvert semester. Ønsker du å prøvesynge så sender du en epost til leder@byasensangkor.no, for å avtale tid for prøvesang. Høsten 2021 har vi ledige plasser i alle stemmegrupper, men spesielt i herrestemmene og sopranrekka.