Byåsen sangkor er et blandakor som øver hver tirsdag, i kulturbygget på Byåsen skole. Koret er medlem i Norsk Sangerforum. Vi er et stort kor, med 68 medlemmer fordelt på 26 sopraner, 23 alter, 8 tenorer og 11 basser.

Vi var godt i gang med koråret 2020, hvor koret skulle bryne seg på nye musikalske utfordringer og konserter. På grunn av Kornoaviruset brakte med seg en ny hverdag, ble øvelsene i vårsemesteret avholdt på alternative måter. Høstsemesteret 2020 prøver vi og samle hele koret igjen, dog i henhold til gjeldende rettningslinjer. Vi gleder oss til endelig å kunne synge sammen igjen som et helt kor, og ikke to mindre kor.

Vår tradisjonelle vårkonsert er blitt utsatt til høsten, og vi håper den lar seg gjennomføre i år. Ny dato er satt til 18.oktober 2020.

Vi vurderer opptak av nye medlemmer ved begynnelsen av hvert semester. Ønsker du å prøvesynge så sender du en epost til leder@byasensangkor.no, for å avtale dag for prøvesang.

Ps! Kjenner du en tenor eller bass, så tips han gjerne om oss.