Byåsen sangkor er et blandakor som øver hver tirsdag, til vanlig i kulturbygget på Byåsen skole, høsten 2020  flyttet vi midlertidig øvelsene til Byåsen videregående skole. Koret er medlem i Norsk Sangerforum. Vi er et stort kor, med 67 medlemmer fordelt på 26 sopraner, 24 alter,  7 tenorer og 10 basser.

Vårsemesteret 2021 brakte med seg nye rettningslinjer, så vi er tilbake til digitale øvelser igjen. Vårens repertoar er blant annet Disney Movie Magic- Medley, og ikke minst Mozarts Requiem.

Vi vurderer opptak av nye medlemmer ved begynnelsen av hvert semester. Ønsker du å prøvesynge så sender du en epost til leder@byasensangkor.no, for å avtale dag for prøvesang.

Ps! Kjenner du en tenor eller bass, så tips han gjerne om oss.