Byåsen sangkor er et blandakor som øver hver tirsdag, i kulturbygget på Byåsen skole. Koret er medlem i Norsk Sangerforum. Vi er et stort kor, med 75 medlemmer fordelt på 28 sopraner, 25 alter, 11 tenorer og 11 basser.

Vi er i gang med å planlegge koråret 2020, det vi vet er at det innebærer nye musikalske utfordringer og konserter.  For våren er planene å avholde vår tradisjonelle vårkonsert 19.april, i tillegg skal vi delta på Landsfestivalen for kor i Trondheim.

Vi vurderer opptak av nye medlemmer ved begynnelsen av hvert semester. Ønsker du å prøvesynge så sender du en epost til leder@byasensangkor.no, for å avtale dag for prøvesang. For vårsemesteret 2020 tar koret fortrinnsvis inn nye tenorer og basser, men sopraner og alter er  likevel velkommen for prøvesang.

Ps! Kjenner du en tenor eller bass, så tips han gjerne om oss.

1 kommentar